En alles staat stil

Mijn actuele website en blog zijn verhuisd:
antaladriaanse.nl

Met alles staat stil bedoel ik alles hier op deze website.

De plannen zijn als volgt:
– Deze website -antaladriaanse.com- krijgt een andere bestemming;
– Ik wil mijn blog de komende tijd ontdoen van gedateerde of onzinnige berichten;
– Ik wil mijn online leven opschonen en beperken tot wat ik echt wil delen.

En dus is mijn blog verhuisd naar antaladriaanse.nl, en ga ik de komende tijd stapsgewijs de boel opruimen. Omdat -zeker de laatste tijd- zowel mijn bijdragen als het aantal bezoekers beperkt zijn, zal ‘t geen haast hebben.

De artikelen over de (inmiddels overleden) fotograaf Guus de Jong en de firma Keur Kozijn zijn ook meeverhuisd. Aangezien deze twee artikelen in de voorbije jaren verreweg het meeste verkeer genereerden, heb ik de originele artikelen vervangen door een verwijzing naar de nieuwe locatie.

Het .com domein zal waarschijnlijk op termijn de plaats worden waar ik mijn muziek ga plaatsen. Maar eerst ga ik Google c.s. de kans bieden die site opnieuw te indexeren.

Dat dus.