Logistics #1

Een paar maanden terug heb ik mijn blog verhuisd van deze website naar antaladriaanse.nl.

Qua liedjes en studiowerk ligt de boel nog plat. Hoewel ik na een pauze van een klein jaar wel weer aan het schrijven ben, kost het moeite de juiste toon, woorden en focus te vinden. Komt wel weer. Of niet.

Ondertussen werken Edwin en ik op het gemak aan een nieuwe EP van De Testpiloten. Mooie liedjes van Edwin, klein en intiem. Goed om weer samen te werken. Ik heb nog geen releasedatum, maar we hopen tegen het voorjaar klaar te zijn.

A couple of months ago I moved my blog from this website to antaladriaanse.nl (note: written in Dutch.)

As far as songs and studio work is concerned, not much is happening. Although I am back to writing after a break of about a year, it’s not easy to find the right tone, words and focus. Will return. Or not.

Meanwhile Edwin and I are working on a new EP by De Testpiloten. Nice songs by Edwin, small and intimate. Working together again feels good. I don’t have a release date just yet, but we hope to have it finished by this Spring.

Antal Adriaanse